Scroll naar boven

Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven

De Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) is de vooraanstaande brancheorganisatie op het gebied van beveiliging in Nederland. Als erkend lid van de VEB voldoet Cebec Beveiligingen B.V. aan de strenge eisen en normen die de vereniging stelt aan beveiligingsinstallateurs.

Om lid te worden en te blijven van de VEB, moeten installateurs voldoen aan bepaalde vereisten. Dit omvat het bezit van vakdiploma’s en het verkrijgen van een verklaring omtrent gedrag/betrouwbaarheid voor alle medewerkers. Daarnaast moeten de processen van de installateur in overeenstemming zijn met het handboek van de VEB.

Het handboek van de VEB legt installatievoorschriften en kwaliteitsverplichtingen op aan de installateurs. Het VEB-opleveringsbewijs of het VEB-certificaat zijn waardevolle documenten die de kwaliteit van de installaties waarborgen. Deze documenten worden dan ook erkend en geaccepteerd door het Verbond van Verzekeraars.

Cebec Beveiligingen B.V. is een erkend lid van de VEB en ondergaat jaarlijks een grondige controle in de vorm van een audit. Deze audit richt zich op het controleren van de kwaliteit van de installaties die door Cebec Beveiligingen worden geleverd en op het evalueren in hoeverre de bedrijfsprocessen in overeenstemming zijn met het handboek van de VEB. Het feit dat Cebec Beveiligingen deze audits succesvol doorstaat, getuigt van hun toewijding aan kwaliteit en professionaliteit.

Daarnaast speelt eigenaar Kees Bek een rol in het bestuur van de VEB. Zijn betrokkenheid bij de organisatie getuigt van zijn expertise en inzet voor het bevorderen van hoge normen en kwaliteit in de beveiligingsindustrie.

Als klant van Cebec Beveiligingen kunt u erop vertrouwen dat u samenwerkt met een erkend lid van de VEB, wat garant staat voor hoogwaardige beveiligingsoplossingen en professionele dienstverlening.