Scroll naar boven

Beveiligingsplan

Werking systemen

Zelfvoorzienend

Indoor en outdoor

Meldkamer en opvolging

Gecertificeerd

Beveiligingsplan

Een belangrijk onderdeel in elk beveiligingsplan is een vroegtijdige detectie. Het vergroten van de periferie is hier dan ook een belangrijk onderdeel van. Immers zorgt de vroegtijdige detectie van een inbreker ervoor dat zijn tijd die hij heeft voor het verzamelen van de buit aanzienlijk verkort wordt.

Onze systemen zijn uniek doordat zij zowel als losse tijdelijke terreinbeveiliging te gebruiken zijn als permanente oplossing geschakeld kunnen worden via uw bestaande inbraaksignaleringssysteem. U kunt er dan eenvoudig voor kiezen om uw schilbeveiliging uit te breiden door middel van betrouwbare detectie in uw tuin of bedrijfsterrein.

Werking systemen

Een beveiliging buiten wordt beïnvloed door externe factoren. Denk hierbij aan wind, regen, loslopende dieren, etc. Om toch in staat te zijn om een betrouwbare buitendetectie te realiseren is een verificatie van de melding zeer wenselijk.

Het systeem van Videofied maakt het mogelijk om door middel van een korte videoclip – welke direct met de alarmmelding verzonden wordt naar de meldkamer – de alarmmelding te verifiëren.

In- en uitschakelingen van het systeem kunnen plaatvinden door middel van automatische schakelingen op de door u gewenste tijden of handmatig door middel van een keypad met schakelcode. De eerste optie zorgt voor meer zekerheid doordat de inschakeling niet vergeten kan worden, terwijl de tweede optie zorgt voor meer flexibiliteit doordat u met uw code handmatig kunt in- en uitschakelen.

Indoor en outdoor

De Vidoefied systemen kunnen praktisch overal geïnstalleerd worden: in winkel, woningen, geïsoleerde plekken, binnen of buiten. Dit komt doordat het systeem werkt op batterijen en zijn data verstuurt via het mobiele netwerk.

De situatie op een bouwplaats verandert naarmate het project vordert. Door de flexibiliteit van het systeem bent u in staat om de inrichting van de beveiliging eenvoudig door ons te laten aanpassen. Zo kunnen de beveiligingsmasten zonder problemen verplaatst worden en kunnen de systemen in de eindfase naar binnen verplaatst worden om het object en eventuele waardevolle spullen te bewaken.

Stroomloos

De systemen zijn uitermate geschikt voor gebruik op een bouwterrein of erf en binnen in een pand waar reguliere beveiliging (bijvoorbeeld door verbouwing) niet actief is. Het geheel is volledig autonoom, wat inhoudt dat het geen stroom, internet of telefoonlijn nodig heeft om te functioneren. Het systeem wordt door batterijen gevoed en kan hierop tot een periode van 3 jaar functioneren.

Meldkamer en opvolging

Het ontvangststation van de meldkamer analyseert de binnengekomen videobeelden van het Videofied systeem en bepaald aan de hand van het door u verstrekte actiepatroon welke vervolgactie van toepassing is. Indien het een valse melding betreft wordt dit door de meldkamer geconstateerd en wordt u hier niet voor gebeld.

Afhankelijk van het door u verstrekte actie patroon is de meldkamer in staat om een eventuele bewakingsdienst aan te sturen. Zij kunnen op hun beurt toegang verlenen aan de politie. Het betreft hier immers een geverifieerde melding waarop de politie zal uitrukken met de hoogste prioriteit. Uiteraard wordt u in dit geval zelf ook geïnformeerd.

Gecertificeerd

Tekst hier.