Scroll naar boven

Onze Diensten Meer Informatie

Ons verhaal

Cebec Beveiligingen is in 1974 begonnen als beveiligingsbedrijf in Rotterdam. Als vroege pionier maakte het bedrijf haar compleet eigen alarmcentrales. Sinds 1994 zijn we actief vanuit onze locatie in Alphen aan de Rijn vanuit waar we klanten in heel Nederland bedienen. Hier heeft het bedrijf een sterke basis gelegd om uit te groeien tot een bedrijf dat praktisch alle facetten binnen de beveiligingsbranche verzorgt.

Het is dan ook de kracht van het bedrijf dat het ondanks ons relatief kleine formaat in staat is om cliënten volledig te ontzorgen door alle facetten die momenteel in de beveiligingsbranche spelen zelf uit te voeren. Het huidige aanbod van producten en diensten bestaat uit inbraakbeveiliging, branddetectie, toegangscontrole, camerabewaking en terreinbeveiliging in de vorm van verhuur van beveiligingsmasten.

Cebec Beveiligingen werkt met een team van 12 man groot en wordt met veel passie geleid door eigenaar Kees Bek. Het zijn de passie voor het vak en het perfectionisme van Kees die de visie van het bedrijf definiëren. We proberen ons te onderscheiden met creatieve klantgerichte oplossingen en nemen enkel genoegen met werk dat er top uitziet.

Onderstaand maakt u kennis met ons team dat 24 uur per dag voor u klaar staat.

Team Office

Kees Bek

Eigenaar

Natasja Jacobs

Finance

Maureen Louer

Sales

Pieter Jan van Oord

Support

Maurice Strijker

Tekenaar

Carlijn Wijnands

Backoffice medewerker

Team Monteurs

Peter Wozniak

Monteur

Rhodin Bek

Monteur

Jordy Da Silva Correia

Monteur

Jarek Kwinta

Monteur

Team Beheerders

Renee Stolk

Beheerder