Scroll naar boven

Alarmgroep Nederland

Met meer dan dertig jaar ervaring is de Alarmgroep Nederland een gerenommeerde naam in de beveiligingsbranche. Het samenwerkingsverband bestaat uit kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde technische beveiligingsbedrijven die elkaar aanvullen en versterken. Samen zorgen ze voor een landelijke dekking met een regionaal karakter, waarbij er slechts één aanspreekpunt is voor de klanten.

De bij de Alarmgroep Nederland aangesloten bedrijven zijn gespecialiseerd in diverse aspecten van beveiliging, waaronder inbraaksignalering, toegangsbeheer, camerabewaking en brandbeveiliging. Daarnaast bieden ze ook domoticasystemen voor de zorgsector aan, waardoor ze een breed scala aan beveiligingsoplossingen kunnen leveren.

Hoewel alle leden van de Alarmgroep Nederland zich individueel profileren naar de markt, werken ze samen op het gebied van technische kennis, productkennis, opleidingen en inkoop. Door van elkaar te leren en informatie te delen, streven ze naar voortdurende verbetering en innovatie binnen de beveiligingsbranche.

Cebec Beveiligingen is met trots toegetreden tot deze selectieve groep hoogwaardige installateurs sinds mei 2020. Als onderdeel van de Alarmgroep Nederland kan Cebec Beveiligingen profiteren van de gedeelde expertise en kennis van andere leden, wat resulteert in verbeterde dienstverlening en geavanceerde beveiligingsoplossingen voor hun klanten. Deze samenwerking versterkt de positie van Cebec Beveiligingen als een betrouwbare en vooruitstrevende speler in de beveiligingsbranche.