Wie zijn wij


Cebec Beveiligingen biedt totale beveiliging in alle facetten. We zijn een gecertificeerd specialist op het gebied van inbraaksignalering, branddetectie, camerabewaking, tijdregistratie en toegangscontrolesystemen. Wij plaatsen uw installatie én verzorgen de elektronische beveiliging van processen. We houden rekening met het object en de locatie die u wilt beveiligen en streven naar optimaal gebruikersgemak.

Cebec Beveiligingen heeft zowel particuliere als zakelijke klanten. Integriteit en tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. We bouwen een goed contact op met onze klanten. Met onze kennis en ervaring en een breed pakket aan producten vinden we samen met u de optimale oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk.

Ons team

Dagelijks zet een gedreven team van ervaren medewerkers zich in om de klanten van Cebec Beveiligingen de beste producten en services te bieden.Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten veiligheid en zekerheid kunnen bieden. Daarom staat ons team 24 uur per dag voor u klaar. Bij vragen kunt u rekenen op onze betrokken en deskundige medewerkers.

VEB-erkend

Cebec Beveiligingen is aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Dat betekent dat u verzekerd kunt zijn van onze deskundigheid en de kwaliteit van onze producten. Met Cebec Beveiligingen haalt u een vakman in huis!

Ben jij ook een vakman met passie voor beveiliging? Dan zijn wij op zoek naar jou. Kijk voor meer informatie bij onze vacatures.

Quotes

We blijven innoveren, want als we blijven doen wat we gisteren deden, dan groeien we niet!

Voor de klant doen we alles! Het is niet beperkt tot standaard monteurswerk.!Hier eventueel het logo van VEB toevoegen, zodat mensen die daarmee bekend zijn in één oogopslag zien dat jullie daarbij zijn aangesloten.