Waar staan wij voor


Integriteit

Bij Cebec Beveiligingen staat een integere aanpak voorop. We gaan zorgvuldig om met alle klantgegevens en de belangen binnen en buiten uw onderneming of persoonlijke situatie. De wensen van de klant zijn voor ons het belangrijkst. Daarom bouwen we een goed contact op en gaan we met u in gesprek. Daarnaast staat bij ons eerlijkheid hoog in het vaandel. We staan voor onze afspraken en gaan met u op zoek naar een oplossing op maat.

Tevredenheid

Cebec Beveiligingen biedt u een kwalitatief goed product dat voor u geïnstalleerd wordt door bekwame medewerkers. We vinden het belangrijk dat we toegevoegde waarde leveren aan onze klanten. Daarom ontvangt u van ons ook instructies bij de levering van het product. Op onze producten is een lange garantietermijn van toepassing en bij vragen of problemen kunt u op onze service rekenen. We staan 24 uur per dag voor u klaar. Zo streven wij ernaar dat u 100% tevreden bent met uw beveiligingsoplossing.

Onze medewerkerszijn betrokken bij onze klanten. Ze zijn niet alleen vakbekwaam, maar onderhouden ook goed contact met onze klanten en signaleren onduidelijkheden of twijfels. We vinden het dan ook belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Bij Cebec Beveiligingen worden medewerkers gehoord en gestimuleerd in hun ontwikkeling.

Innovatie

Cebec Beveiligingen werkt samen met vaste leveranciers. We ontwikkelen geen eigen producten, zodat we ons volledig kunnen richten op het vinden van de beste oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk. Onze leveranciers hebben bewezen veel kennis van hun producten te hebben en leveren snel. Zij verzorgen voor ons producten van de beste merken, zodat wij onze klanten kwaliteit kunnen bieden.

De ontwikkeling in de branche van beveiliging en bewaking is voortdurend in beweging. Cebec Beveiligingen volgt deze ontwikkelingen op de voet door een goed contact en duidelijke afstemming met de leveranciers. Onze medewerkers hebben een proactieve, nieuwsgierige instelling en blijven zo steeds op de hoogte van alle innovaties.

Maar innoveren beperken we niet tot alleen de techniek; innoveren doen wij ook binnen de organisatie. We willen het iedere dag beter doen dan gisteren en grijpen kansen tot verbetering dan ook zo snel mogelijk. Zo kunnen we onze klanten de beste prestaties leveren.

Vind jij deze kernwaarden net zo belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Kijk voor meer informatie bij onze vacatures.