Elektro-/Installatiemonteur Beveiliging (Voltijd)

Over Cebec:

Cebec Beveiligingen biedt totale beveiliging in alle facetten. We zijn een gecertificeerd specialist op het gebied van inbraaksignalering, branddetectie, camerabewaking, tijdregistratie en toegangscontrolesystemen. We verzorgen al meer dan 40 jaar de elektronische beveiliging van processen en plaatsen zelf installaties.

Cebec Beveiligingen is een klein, maar sterk groeiend bedrijf. Binnen ons bedrijf zijn we continu bezig met innoveren en verbeteren. We zijn dan ook op zoek naar mensen die onderdeel willen uitmaken van ons hechte team en mee willen denken in het verbeteren van het bedrijf. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf willen ontwikkelen en meegroeien met het bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste elektro-/beveiligingsmonteur die in het bezit is van ervaring en kennis en de ambitie heeft dat uit te breiden!

Over de functie:

Afhankelijk van jouw ervaring kunnen de werkzaamheden bestaan uit alle zaken die bij het aanleggen en onderhouden van beveiligingssystemen komen kijken. Denk hierbij aan het zelfstandig aanleggen van bekabeling en het afmonteren van componenten op basis van een tekening, het programmeren en in bedrijf stellen van de systemen, het uitvoeren van jaarlijks onderhoud en het oplossen van storingen. In overleg met jou en afgestemd op jouw ervaring en kwaliteiten bepalen we welke werkzaamheden en systemen (inbraak/brand/CCTV/toegang) het best bij jou passen. Je zult bovendien regelmatig met een collega-monteur samenwerken om je op alle gebieden verder te ontwikkelen.

Jouw profiel:

Je bent een monteur met een proactieve werkhouding en je hebt ervaring met het installeren van elektronische systemen. Daarnaast wil je groeien binnen een klein, maar snel groeiend bedrijf en meedenken over het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

 • - Je bent in het bezit van een diploma mbo 3 Installatie-/elektrotechniek of gelijkwaardig
 • - Aanvullend ben je in het bezit van een MBV-diploma of je bent bereid dit op korte termijn te halen
 • - Actuele kennis op het gebied van elektronische beveiligingssystemen (Galaxy / Satel / Aritech / Networkx) is een grote pre
 • - Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de aanleg en installatie van elektronische installaties
 • - Ervaring met het programmeren van beveiligingssystemen is een pre
 • - Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wij bieden jou:

 • - Een boven marktconform salaris afgestemd op jouw ervaring en kwaliteit (indicatie 2300-3500)
 • - Een prettige werkomgeving en een hecht team
 • - Werkkleding, gereedschap en een bus van de zaak worden ter beschikking gesteld
 • - Mogelijkheden tot het volgen van cursussen/opleidingen
 • - Doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast geworden van de bovenstaande vacature? Klik dan op de solliciteerbutton en upload je CV! Wil je liever eerst wat meer informatie of gewoon even kennismaken? Bel dan naar 06-34740034.